Szukam pomocy

KROK PIERWSZY: SPRAWDŹ KOMU MOŻE POMÓC FUNDACJA FAKTU

Najpierw bardzo dokładnie sprawdź komu Fundacja Faktu jest w stanie pomóc, a komu nie. Te informacje znajdziesz w zakładce Komu pomagamy. Zapoznaj się też szczegółowo z Naszymi zasadami.

KROK DRUGI: POBIERZ FORMULARZ, WYDRUKUJ, WYPEŁNIJ I WYŚLIJ Z DOKUMENTAMI

Pobierz z naszej strony formularz zgłoszeniowy w formacie DOC i w wersji PDF (do wypełnienia elektronicznego w edytorze tekstów np. MSWord albo do wydrukowania i wypełnienia na papierze). Bardzo wyraźnie wypełnij wszystkie rubryki. Pamiętaj, by dołączyć do formularza kopie wszelkich niezbędnych dokumentów - do formularza wysyłanego pocztą dołączamy kserokopie, natomiast w przypadku formularza wysyłanego e-mailem, skany dokumentów. Nie obawiaj się, Fundacja Faktu spełnia wszelkie wymogi ustawy o ochronie danych osobowych. W ramach formularza zgłoszeniowego, który pobierzesz, zamieściliśmy niezbędne wzory zgody na przetwarzanie danych osobowych, a także instrukcję, który z wzorów oraz w jakiej sytuacji należy wypełnić i podpisać.

W przypadku problemów ze ściągnięciem formularza prosimy o e-mail na adres: biuro@fundacjafaktu.pl, prześlemy dokument w formie załącznika.

Kompletny formularz wyślij na adres, który znajdziesz w zakładce O Fundacji.