Szukam pomocy

DO FUNDACJI FAKTU MOŻNA ZWRACAĆ SIĘ O POMOC PRZEZ CAŁY ROK

KROK PIERWSZY: SPRAWDŹ KOMU MOŻE POMÓC FUNDACJA FAKTU

Najpierw bardzo dokładnie sprawdź komu Fundacja Faktu jest w stanie pomóc, a komu nie. Te informacje znajdziesz w zakładce Komu pomagamy. Zapoznaj się też szczegółowo z Naszymi zasadami.

KROK DRUGI: POBIERZ FORMULARZ, WYDRUKUJ, WYPEŁNIJ I WYŚLIJ POCZTĄ RAZEM Z DOKUMENTAMI

Pobierz z naszej strony formularz zgłoszeniowy w formacie DOC (plik do wypełnienia w edytorze tekstów MSWord) lub w wersji PDF (plik do wydrukowania). Bardzo wyraźnie wypełnij wszystkie rubryki. Pamiętaj, by dołączyć do formularza kopie wszelkich niezbędnych dokumentów - do formularza wysyłanego pocztą dołączamy kserokopie (nie odsyłamy oryginałów).

Nie obawiaj się, Fundacja Faktu spełnia wszelkie wymogi Rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO). W ramach formularza zgłoszeniowego, który pobierzesz, zamieściliśmy niezbędne wzory zgody na przetwarzanie danych osobowych, oraz informacje o innych podstawach prawnych podania Fundacji Faktu danych osób, dla których wnioskujesz o pomoc. Dodaliśmy także instrukcję, który z wzorów oraz w jakiej sytuacji należy wypełnić i podpisać.

W przypadku problemów ze ściągnięciem formularza prosimy o e-mail na adres: biuro@fundacjafaktu.pl, prześlemy dokument w formie załącznika.

Kompletny formularz wyślij na adres, który znajdziesz w zakładce O Fundacji.

UWAGA! PRZYJMUJEMY WYŁĄCZNIE FORMULARZE ZGŁOSZENIOWE W FORMIE PAPIEROWEJ PRZYSŁANE POCZTĄ!