Chcę pomóc

Jesteś tu, czyli naprawdę chcesz pomóc! Poniżej znajdziesz wszelkie informacje, które pozwolą Ci wspomóc tych, którzy sami sobie nie poradzą.

CHCĘ POMÓC FINANSOWO

Przelewy 24:

Przelew standardowy:

Chcę wesprzeć akcję Fundacji Faktu „Serce dla Dzieci”:
Numer konta akcji: 44 1240 6292 1111 0010 7095 3236
W rubryce „Tytułem:” przelewu umieść dopisek „SERCE”

Dla przelewów z zagranicy:

Bank Pekao SA, ul. Grzybowska 53/75, 00-950 Warszawa

SWIFT:  PKOPPLPW

IBAN:  PL 44 1240 6292 1111 0010 7095 3236

Wiele strasznych chorób pustoszy organizmy kilkulatków powodując gigantyczne problemy rozwojowe i psychoruchowe. Otrzymujemy setki wniosków z prośbą o wspracie od rodzin, które mierzą się wielkim dramatem choroby dziecka. Ten dramat ma wymiar ludzki, ale ma też wymiar finansowy - gdy szansy na powrót do zdrowia i sprawności nie da się wykorzystać z braku pieniędzy. Przychodzimy im z pomocą - opłacamy konieczną rehabilitację, nieferundowane zabiegi, sprzęt medyczny i rehabilitacyjny oraz leki, środki higieniczne i opatrunkowe. Efekty tego wsparcia są wielkie i wiemy, że to najlepiej na świecie wydane pieniądze. Bądźcie z nami. Bez Waszych wpłat sobie nie poradzimy!

CHCĘ WESPRZEĆ FUNDACJĘ FAKTU

Dzięki temu powstanie kapitał dobrej woli!
Numer konta „Fundacji Faktu”: 69 1240 6292 1111 0010 6255 7048
W rubryce „Tytułem:” przelewu umieść dopisek „kapitał”

CHCĘ POMÓC W INNY SPOSÓB

Może masz coś, co możesz po prostu dać innym, może masz jakiś pomysł na pomoc. Po prostu chcesz zrobić coś dobrego dla innych. Skontaktuj się z nami emailowo lub telefonicznie. Dane znajdziesz w zakładce O Fundacji Faktu.

Odwiedź Fundację Faktu na Facebooku

TWÓJ 1% PODATKU DLA FUNDACJI FAKTU „SERCE DLA DZIECI”

Przekazanie nam 1 procenta podatku jest proste. Wystarczy w rozliczeniu podatkowym wpisać nr KRS Fundacji Faktu000353781.

Jesteśmy wdzięczni wszystkim Darczyńcom, którzy przekazali 1procent podatku na rzecz Fundacji Faktu. Jak co roku zgromadzoną  kwotę w całości przeznaczymy na pomoc chorym dzieciom i ich rodzinom. Dzięki Waszemu wsparciu możemy zareagować natychmiast w sytuacji, gdy niezbędna jest pomoc, gdy potrzeby są nietypowe,  gdy inni nie są w stanie pomóc lub dostępne sposoby szukania pomocy zawiodły.

Fundacja Faktu ma status organizacji pożytku publicznego (OPP).