Chcę pomóc

Jesteś tu, czyli naprawdę chcesz pomóc! Poniżej znajdziesz wszelkie informacje, które pozwolą Ci wspomóc tych, którzy sami sobie nie poradzą.

CHCĘ POMÓC FINANSOWO

Chcę wesprzeć akcję Fundacji Faktu „Serce dla Dzieci”:
Numer konta akcji: 44 1240 6292 1111 0010 7095 3236
W rubryce „Tytułem:” przelewu umieść dopisek „SERCE”

Dla przelewów z zagranicy:

Bank Pekao SA, ul. Grzybowska 53/75, 00-950 Warszawa

SWIFT:  PKOPPLPW

IBAN:  PL 44 1240 6292 1111 0010 7095 3236

Tyle strasznych chorób pustoszy organizmy kilkulatków powodując gigantyczne psychoruchowe problemy. Otrzymujemy setki wniosków z prośbą o wspracie od rodzin, które mierzą się wielkim dramatem choroby dziecka. Ten dramat ma wymiar ludzki, ale ma też wymiar finansowy - gdy szansy na powrót do zdrowia i sprawności nie da się wykorzystać z braku pieniędzy. Przychodzimy im z pomocą - opłacamy konieczną rehabilitację, nieferundowane zabiegi, sprzęt medyczny i rehabilitacyjny oraz leki, środki higieniczne i opatrunkowe. Efekty tego wsparcia są wielkie i wiemy, że to najlepiej na świecie wydane pieniądze. Bądźcie z nami. Bez Waszych wpłat sobie nie poradzimy!

—————————————————————————————————

CHCĘ WESPRZEĆ FUNDACJĘ FAKTU

Dzięki temu powstanie kapitał dobrej woli!
Numer konta „Fundacji Faktu”: 69 1240 6292 1111 0010 6255 7048
W rubryce „Tytułem:” przelewu umieść dopisek „kapitał”

CHCĘ POMÓC W INNY SPOSÓB

Może masz coś, co możesz po prostu dać innym, może masz jakiś pomysł na pomoc. Po prostu chcesz zrobić coś dobrego dla innych. Skontaktuj się z nami emailowo lub telefonicznie. Dane znajdziesz w zakładce O Fundacji Faktu.

Odwiedź Fundację Faktu na Facebooku